Pengikut

banner

09 January 2011

Make Over kelas

Sebelum ni, dinding kelas berwarna putih dan kuning. Setengah dinding di bahagian atas, putih manakala separuh ke bawah pula warna kuning. Yang nampak kat gambar ni dinding kelas yang telah di 'make over'. Warna sea breeze dan pink. Sebenarnya nak pilih cat warna apple green and pink. Tapi warna apple green dah habis, sea breeze je yang ada. Nak buat macam mana, so on je la. Yang penting pembahagian tunjang and pemilihan decoration yang akan dapat membantu menyerlahkan lagi keceriaan kelas. Betul tak?




Ni antara bahan BBM atau bahan yang boleh digunakan untuk lekat pada setiap pusat atau tunjang. Nak download, tengok bahagian Muat Turun di bahagian bawah blog. Bahan ni dibuat masa cuti sekolah hari tu. Bahan ni dibuat pun sebab nak lekat pada setiap tunjang di kelas. Lagipun masa cuti hari tu, kelas tengah di 'make over'. Jadi, banyak kad-kad lama yang sedia ada dah pun pudar dan dah tak menarik. Terpaksa ditanggalkan. Dinding masih kosong lagi. So, awal-awal tahun ni cadang nak tampal apa-apa yang patut la.





bee